Barra de fórmules

Use esta barra pa escribir fórmules.

Cuadru de nome

Amuesa la referencia de la caxella actual, la referencia del área de caxelles escoyida o'l nome del área. Tamién pue escoyer una área de caxelles y depués asigna-y un nome en Cuadru de nome.

Cuadru combináu Área de fueya

Cuadru de nome

Asistente pa funciones

Opens the Function Wizard, which helps you to interactively create formulas.

Icon

Asistente pa funciones

Suma

Suma automáticamente los númberos conteníos nel área de caxelles especificada. Faiga clic nuna caxella, calque esti símbolu y, de siguío, especifique una área de caxelles. Tamién pue definir una área de caxelles abasnando na fueya de cálculu.

Iconu

Suma

Función

Inxerta una fórmula na caxella actual. Faiga clic nesti símbolu ya introduza la fórmula na Llinia d'entrada.

Icon

Función

Encaboxar

Desanicia'l conteníu de la Llinia d'entrada, o encaboxa los cambeos efeutuaos nuna fórmula.

Símbolu

Encaboxar

Aceutar

Aceuta'l conteníu de la Llinia d'entrada, y inxertar na caxella actual.

Símbolu

Aceutar

Llinia d'entrada

Escriba la fórmula que deseye incorporar a la caxella actual. Tamién pue faer clic nel iconu Asistente pa funciones pa inxertar una función predefinida na fórmula.