Datos

Use'l menú Datos pa editar los datos na fueya actual. Pue definir los rangos, tipos y filtru de datos, calcula resultancies, esquema de datos, y abrir la Tabla dinámica de Datos.

Definir rangu

Define una área de base de datos nes caxelles escoyíes de la fueya.

Escoyer rangu

Escueye una área de base de datos definida en Datos - Definir área.

Ordenar

Ordena les fileres escoyíes según les condiciones qu'indique.

Filtru

Amuesa comandos pa filstrar los sos datos .

Subtotales

Calcula subtotales nes columnes escoyíes.

Validez

Define los datos que son válidos pa la caxella o l'área de caxelles escoyíes.

Operaciones múltiples

Aplica la mesma fórmula a distintes caxelles, pero con distintos valores de los parámetros .

Testu a Columnes

Abre'l diálogu, Testu a Columnes, onde pue entrar configuraciones pa espandir el conteníu de caxelles escoyíes a caxelles múltiples.

Consolidar

Combina datos d'una o más árees de caxelles independientes, y calcula una área nueva por aciu la función especificada.

Arrexuntar y delineado

Pue crease un esquema de los datos y arrexuntar fileres y columnes pa poder amosar o anubrir los grupos con una única pulsación.

Tabla dinámica

Una Tabla dinámica ufierta'l resume d'una gran cantidá de datos. Depués pue reorganizar la Tabla dinámica pa ver distintos resumes de los datos.

Anovar rangu

Updates a data range that was inserted from an external database. The data in the sheet is updated to match the data in the external database.