Modificar altor de filera o anchu de columna

Va Poder modificar l'altor de les fileres por aciu el mur o por aciu d'un diálogu.

Iconu de nota

Lo qu'equí se describe sobre files y altor de fileres tamién ye válidu pa les columnes y anchu de columnes.

Modicar altor de fileres o anchu de columnes col mur

Modificar l'altor de la filera o l'anchu de la columna por aciu diálogu

1. Calque na filera por que esta conviértase nel focu.

2. Active'l menú contestual na testera de filera a la izquierda.

Puen reparase los comandos Altor de filera y Altor óptima de filera. Al escoyer dalgunu d'estos comandos abrirá una caxa de diálogu.