Percorrer al traviés de les llingüetes de fueya

De forma predeterminada, LibreOffice inclúi tres fueya (Fueya1, Fueya2 y Fueya3) en cada nueva fueya de cálculu. Pue conmutar la visualización de les fueyes d'una fueya de cálculu por aciu les llingüetes qu'hai na parte inferior de la pantalla.

Llingüetes de la fueya

Iconu

Utilice los botones de navegación p'amosar toles fueyes del documentu. Al calcar nel botón del estremu esquierdu o del estremu derechu amuésase, respectivamente, la primera o la última llingüeta de fueya. Los botones entemedios dexen al usuariu movese p'alantre y escontra tras ente les llingüetes. P'amosar una fueya, calque na so llingüeta.