Escoyer delles caxelles

Escueya una área rectangular

Arrastre, calteniendo calcada la tecla del mur, d'una esquina a la esquina diagonalmente opuesta del área.

Marque una única caxella

Siga unu d'estos procedimientos:

Escoyer delles caxelles tremaes

Siga unu d'estos procedimientos:

Conmutación del mou de seleición

Na barra d'estáu, calque nel cuadru STD/EXT/AGR pa camudar el mou de seleición:

Conteníu del campu

Efeutu de calcar col mur

STD

Una pulsación del mur escueye la caxella sobre la que calcó. Deseleiciona les caxelles escoyíes.

ER

Con un clic del mur marca un intervalu rectangular dende la caxella actual hasta la caxella sobre la que fixo clic. O bien, prima "Mayúscules" y faiga clic sobre una caxella.

ERG

Un clic del mur nuna caxella amestar a les caxelles yá marcaes. Un clic del mur nuna caxella marcada desmarcar. De forma alternativa , el-clic nes caxelles .