Formatear Fueyes de Cálculu

Dar formatu a testu nuna fueya de cálculu

1. Escueya'l testu que deseye formatear.

2. Escueya los atributos de testu deseaos na barra Formatu. Tamién pue escoyer Formatu - Caxelles. Apaecerá'l diálogu Formatu de caxelles onde podrá escoyer dellos atributos de testu na llingüeta Tipu de lletra.

Formatear númberos nuna fueya de cálculu

1. Escueya les caxelles que la so representación de númberos deseye modificar.

2. Si deseya dar formatu a númberos de cuenta qu'adquieran el formatu de porcentaxes o'l formatu predetermináu de divises, utilice los iconos de la barra Formatu. Pa dar otros formatos, escueya Formatu - Caxelles. Pue escoyer unu de los formatos predefiníos o establecer unu propiu na llingüetaNúmberos.

Formatear los bordes y el fondu pa les caxelles y la páxina

1. Pue conseñar un formatu pa cualquier grupu de caxelles seleicionando primero les caxelles (pa facer una seleición múltiple, calque la tecla cuando faiga clic), y activando darréu el diálogu Formatu de caxelles en Formatu - Caxelles. Nesti diálogu, pue seleicionar atributos como les solombres y fondos.

2. Pa formatear tola páxina, active'l comandu Formatu - Páxina. De siguío va poder introducir les testeres y notes al pie que tengan d'apaecer en cada páxina impresa.

Iconu de nota

Una imaxe cargada por aciu Formatu - Páxina - Fondu namái se ve al imprentar o na vista previa. P'amosar tamién en pantalla una imaxe de fondu, inxerte'l gráficu en Inxertar - Imaxe - Dende ficheru y coloque la imaxe detrás de les caxelles escoyendo Formatu - Posición - Unviar al fondu. Utilice el Navegador pa escoyer la imaxe de fondu.