Guetar y trocar en Calc

En documentos de fueyes de cálculu puen buscase pallabres, fórmules y estilos. Pue dir d'una resultancia a otru o destacar toles caxelles que coinciden cola busca pa, de siguío, aplicar otru formatu o trocar el conteníu de la caxella con otru conteníu distinto.

Di√°logu Guetar y trocar

Les caxelles puen contener testu o n√ļmberos introduc√≠os directamente como si tratar d'un documentu de testu. Pero tami√©n puen contener testu o n√ļmberu productu d'un c√°lculu. Por exemplu, si una caxella conti√©n la f√≥rmula =1+2, va amosar la resultancia 3. Tien De decidir si va guetar el 1 y el 2, o'l 3.

Pa guetar fórmules o valores

Pue especificar nel diálogu Guetar y trocar si deseya guetar partes d'una fórmula o la resultancia d'un cálculu.

1. Escueya Editar - Guetar y trocar p'abrir el di√°logu Guetar y trocar.

2. Faiga clic en M√°s opciones pa espandir el di√°logu.

3. Escueya "Fórmules" o "Valores" nel cuadru de llista Guetar en.

Si escueye "Fórmules" la ferramienta de busca va guetar en toles fórmules.

Si escueye "Valores" la ferramienta de busca va guetar nes resultancies de los c√°lculos.

Iconu de nota

El formatu del conten√≠u de les caxelles pue modificar de diverses maneres. Por exemplu, un n√ļmberu pue tener formatu de divisa, por qu'apaeza col s√≠mbolu de la divisa correspondiente. Pue ver el s√≠mbolu de acolumbrar pero nun pue buscalo.

Guetar testu

1. Escueya Editar - Guetar y trocar p'abrir el di√°logu Guetar y trocar.

2. Enter the text to find in the Find text box.

3. Pue faer clic en Guetar o en Guetar too.

Al faer clic en Guetar, Calc escueye la siguiente caxella que contién el testu que busca. Pue ver y editar el testu y, de siguío, faer clic en Guetar de nuevu p'avanzar a la siguiente caxella que contenga'l testu.

1. Si zarr√≥se'l di√°logu, pue primir la combinaci√≥n de tecles (+May√ļsc+F) p'atopar la pr√≥xima caxella ensin abrir el di√°logu .

2. By default, Calc searches the current sheet. Check the All sheets box to search through all sheets of the document.

Al faer clic en Guetar too, Calc escueye toles caxelles que contién el testu introducíu. D'esta miente pue, por exemplu, aplicar a toles caxelles coincidentes el formatu de negrina o aplicar un estilu de caxella determináu a toes al empar.

El Navegador

1. Escueya Editar - Navegador p'abrir el Navegador.

El Navegador ye la ferramienta principal pa guetar y escoyer oxetos.

Utilice'l Navegador pa inxertar oxetos y enllaces dientro d'un mesmu documentu o d'otros documentos abiertos.