Aplicar filtros

Los distintos tipos de filtros dexen garantizar que namái dalgunes de les fileres (rexistros) d'una área de datos seyan visibles. Les fueyes de cálculu de LibreOffice disponen de diverses posibilidaes pa l'aplicación de filtros.

1. Utilice la función AutoFiltru p'amosar namái aquellos rexistros de datos que coincidan col campu de datos.

2. Nel cuadru de diálogu Filtru predetermináu, tamién pue definir árees que contengan los valores en determinaos campos de datos. Pue utilizar el filtru predetermináu pa coneutar les condiciones col operador lóxicu Y o O.

3. El Filtru avanzáu dexa hasta un total d'ocho condiciones de filtru. Colos filtros avanzaos, les condiciones especifíquense directamente na fueya.

Iconu de conseyu

To remove a filter, so that you see all cells again, click inside the area where the filter was applied, then choose Data - Filter - Reset Filter.

Iconu de nota

Cuando escueya múltiples fileres d'una área col filtru aplicáu, esto ye, esta seleición inclúi files visibles y ocultes pol filtru. Si darréu aplica formatu, o desanicia les fileres escoyíes, esta aición aplica namái a les fileres visibles. Les fileres ocultes nun s'afecten.

Iconu de nota

Esto ye lo contrario a les fileres que-y foron anubríes manualmente pol comandu Formatu - Files - Anubrir fileres. Les fileres manualmente ocultes suprímense cuando se desaniciar una seleición que les contien.