Peñerar rangos de caxelles

Pue usar dellos filtros pa peñerar los rangos de caxelles en fueyes de cálculu. Un filtru estándar utiliza les opciones especificaes pa peñerar los datos. Un filtru automáticu peñera los datos acordies con una cadena o un valor especificaos. Un filtru avanzáu utiliza criterios de peneráu de caxelles específiques.

P'aplicar un filtru predetermináu a un rangu de caxelles

1. Faiga clic nun rangu de caxelles.

2. Escueya Datos - Filtru - Filtru predetermináu.

3. Nel diálogu Filtru predetermináu, especifique les opciones de filtru.

4. Faiga clic en Aceutar.

Amuésense los rexistros que coinciden coles opciones de filtru especificaes.

P'aplicar un filtru automáticu a un rangu de caxelles

1. Faiga clic nun rangu de caxelles o rangu de base de datos.

Iconu de conseyu

Si deseya aplicar dellos filtros automáticos a la mesma fueya, primero tien de definir intervalos de base de datos pa, de siguío, aplicar los filtros automáticos a esos intervalos.

2. Escueya Datos - Filtru - Filtru automáticu.

Amiéstase un botón de flecha a la testera de cada columna del área de base de datos.

3. Faiga clic nel botón de flecha de la columna que contenga'l valor o la cadena que deseya configurar como criteriu de filtru.

4. Escueya'l valor o la cadena que deseye utilizar como criteriu de filtru.

Amuésense los rexistros que coinciden coles opciones de filtru especificaes.

Pa desaniciar un filtru d'un rangu de caxelles

1. Faiga clic nun rangu de caxelles peneráu.

2. Escueya Datos - Filtru - Filtru automáticu.