Referencia a caxelles por aciu abasnar y soltar

El navegador dexa faer referencies a caxelles ente una fueya y otra del mesmu documentu o d'un documentu distintu. Les caxelles puen inxertase en forma de copia, enllaz o hiperenllaz. La área que se va a inxertar tien de tener un nome definíu nel ficheru orixinal por que pueda inxertase nel ficheru destín.

1. Abra un documentu que contenga les caxelles fonte.

2. To set the source range as the range, select the cells and choose Sheet - Named Ranges and Expressions - Define. Save the source document, and do not close it.

3. Abra la fueya onde deseye inxertar dalgún elementu.

4. Abra el Navegador. Nel cuadru inferior del Saleáu escueya el ficheru fonte.

5. Nel Navegador, l'oxetu del ficheru fonte va apaecer en "Nomes de les árees".

6. Por aciu el símbolu Mou Abasnar del Navegador, escueya si deseya que la referencia seya un hiperenllaz, un enllaz o una copia.

7. Faiga clic nel nome en "Nomes de les árees" del Navegador y arrastre l'área deseyada a la caxella de la fueya activa na que deseye inxertar la referencia.

Esti métodu pue utilizase tamién pa inxertar una área d'otra fueya del mesmu documentu na fueya activa. Escueya'l documentu activu como fonte nel pasu 4 anterior.