Introducir valores

Calc pue simplificar l'ingresu de datos y valores a caxelles múltiples. Pue camudar delles configuraciones p'axustar a la so preferencies.

Escribir valores manualmente nuna área de caxelles

Hai dos carauterístiques qu'ayuda cuando entra un bloque de datos manualmente.

Detección d'área pa nueves files

Na filera debaxo d'una filera de testera, pue avanzar d'una caxella a la siguiente cola tecla Tab. Dempués d'especificar el valor na última caxella de la filera actual, calque Intro. Calc asitia'l cursor debaxo de la primer caxella del bloque actual.

detección d'área

Na filera 3, calque Tab p'avanzar de la caxella B3 a C3, D3, y Y3. De siguío, calque Intro p'avanzar a B4.

Seleición d'área

Utilice'l métodu d'abasnar y asitiar pa escoyer l'área onde deseya escribir los valores. Empecipie abasnando dende la última caxella del área y suelte el botón del mur cuando escoyera la primer caxella. Yá pue empezar a introducir valores. Calque siempres la tecla Tab p'avanzar a la siguiente caxella. Nun va salir del área escoyida.

seleición d'área

Escueya l'área de Y7 a B3. Agora, B3 espera la entrada de datos. Calque Tab p'avanzar a la siguiente caxella nel área escoyida.

Pa escribir valores automáticamente nuna área de caxelles

Ver Automáticamente Rellenando Datos basáu en Caxelles Axacente.