Aplicar automáticamente un formatu a un rangu de caxelles escoyíes

Pue utilizar la función AutoFormatu p'aplicar rápido formatu a una fueya o una área de caxelles escoyida.

P'aplicar un autoformatu a una fueya o un rangu de caxelles escoyida

1. Escueya les caxelles, incluyíos les testeres de filera y columna, a los que deseye dar formatu.

2. Escueya Formatu - AutoFormatu.

3. Pa escoyer les propiedaes que deseya incluyir nel AutoFormatu, faiga clic en M√°s.

4. Faiga clic en Aceutar.

El formatu va aplicar al √°rea de caxelles escoyida.

Iconu de nota

Si nun repara neng√ļn camb√©u de color nel conten√≠u de les caxelles, escueya Ver - Destacar valores.

Definir un autoformatu pa fueyes de c√°lculu

Pue definir un nuevu AutoFormatu que tea disponible pa toles fueyes de c√°lculu.

1. Dar formatu a una fueya.

2. Escueya Editar - Escoyer too.

3. Escueya Formatu - AutoFormatu.

4. Faiga clic en Amestar.

5. Nel cuadru Nome del di√°logu Amestar AutoFormatu, introduza un nome pal formatu.

6. Faiga clic en Aceutar.