Aplicar automáticamente un formatu a un rangu de caxelles escoyíes

Pue utilizar la función AutoFormatu p'aplicar rápido formatu a una fueya o una área de caxelles escoyida.

P'aplicar un autoformatu a una fueya o un rangu de caxelles escoyida

1. Escueya les caxelles, incluyíos les testeres de filera y columna, a los que deseye dar formatu.

2. Escueya Formatu - AutoFormatu.

3. Pa escoyer les propiedaes que deseya incluyir nel AutoFormatu, faiga clic en Más.

4. Faiga clic en Aceutar.

El formatu va aplicar al área de caxelles escoyida.

Iconu de nota

Si nun repara nengún cambéu de color nel conteníu de les caxelles, escueya Ver - Destacar valores.

Definir un autoformatu pa fueyes de cálculu

Pue definir un nuevu AutoFormatu que tea disponible pa toles fueyes de cálculu.

1. Dar formatu a una fueya.

2. Escueya Editar - Escoyer too.

3. Escueya Formatu - AutoFormatu.

4. Faiga clic en Amestar.

5. Nel cuadru Nome del diálogu Amestar AutoFormatu, introduza un nome pal formatu.

6. Faiga clic en Aceutar.