Códigos de fallu en LibreOffice Calc

El siguiente tabla contién un sobrevista de los mensaxes de fallu pa LibreOffice Calc. Si l'erru asocede na caxella que contién el cursor, el mensaxe de fallu esta amosáu na Barra de Estatus.

Códigu de fallu

Mensaxe

Esplicación

###

nengún

La caxella nun ye abondo ancha como p'amosar el conteníu.

501

Caráuter non válidu

Caráuteres nuna formula nun ye valido.

502

Argumentu non válidu

Function argument is not valid. For example, a negative number for the SQRT() function, for this please use IMSQRT().

503
#NUM!

Operación en coma flotante non válida

La resultancia d'un cálculu resulta en llena del rangu definíu.

504

Fallu na llista de parámetros

Un parámetru de función nun ye válidu; por exemplu, un testu en llugar d'un númberu o una referencia de dominiu en llugar d'una referencia de caxella.

508

Fallu nos paréntesis

Falta un paréntesis; por exemplu, si especificóse'l paréntesis derechu pero non el paréntesis esquierdu

509

Falta un operador

Falta un operador; por exemplu, en "=2(3+4) * " falta l'operador ente "2" y "(".

510

Falta una variable

Falta una variable; por exemplu, cuando apaecen dos operadores xuntos "=1+*2".

511

Falta una variable

La función precisa más variables que les especificaes; por exemplu, Y() y O().

512

Fórmula demasiáu llarga

Compiler: the total number of internal tokens, (that is, operators, variables, brackets) in the formula exceeds 8192.

513

Cadena de caráuteres demasiáu llarga

Compilador: el tamañu d'unu de los identificadores de la fórmula entepasa los 64KB. Intérprete: el tamañu de la resultancia d'una operación sobre cadenes de caráuteres entepasa los 64 KB.

514

Llena interna

Intentóse efeutuar una operación d'ordenación con un númberu escesivu de datos numbéricos (máximu 100000) o hubo una llena de la pila de cálculu.

516

Fallu internu de sintaxis

Esperábase una matriz na pila de cálculu, pero nun s'atopó.

517

Fallu internu de sintaxis

Códigu desconocíu; por exemplu, un documentu con una función nueva cargar nuna versión antigua que nun contién la función.

518

Fallu internu de sintaxis

Variable non disponible

519
#VALUE

Nun hai resultancia (Na caxella nun apaez Err:519, sinón #VALOR!)

Formular torna un valor que nun correspuende a la definición; o una caxella qu'esta llamada dientro d'una formula contién testu en cuenta d'un númberu.

520

Fallu internu de sintaxis

El compilador crea un códigu de compilador desconocíu.

521

Fallu internu de sintaxis

Ensin resultancia.

522

Referencia circular

La fórmula refierse directa o indirectamente a sigo mesma y nun s'activó la opción de iteraciones en - LibreOffice Calc - Calcular.

523

El comportamientu de cálculu nun converxe

Falta un valor de destín d'una función o les referencies iteratives nun lleguen al cambéu mínimu dientro del númberu máximu de pasos establecíu.

524
#REF

Referencia non válida (na caxella nun apaez Err:524, sinón #REF!)

Compilador: nun se pudo determinar el nome descriptivu d'una columna o filera. Intérprete: nun s'atopa la columna, filera o fueya que contién una de les caxelles a la que se fai referencia na fórmula.

525
#NOME?

Nome non válidu (na caxella nun apaez Err:525, sinón #NOME?)

Nun se pudo evaluar un identificador; por exemplu, nun hai referencia válida, nome de dominiu válidu, etiqueta de columna/filera, macro, separador de decimales incorrectu, nun s'atopó add-in.

526

Fallu internu de sintaxis

Obsoleto, non utilizáu anguaño, pero pue venir de documentos antiguos si la resultancia ye una fórmula d'un dominiu.

527

Llena interna

Intérprete: Les referencies tán demasiáu encapsuladas, como asocede cuando una caxella fai referencia a otra caxella.

532
#DIV/0!

División per cero

Operador divisor / si'l denominador ye 0
Dalgunes otres funciones devolveran esti fallu, por exemplu:
VARP con menos que 1 argumentu
STDEVP con menos de 1 argumentu
VAR con menos de 2 argumentos
DESVEST con menos de 2 argumentos
STANDARDIZE con stdev=0
NORMDIST con stdev=0