DÍA

Devuelve'l día del valor de fecha especificáu. El día devuélvese como enteru ente 1 y 31. Tamién pue introducise un valor de fecha/hora negativu.

Sintaxis

DÍA(númberu)

El númberu, como valor temporal, ye un númberu decimal en función del cual tien de calculase'l día.

Exemplos

DÍA(1) devuelve 31 (dende LibreOffice empieza a cuntar en cero dende Avientu 30, 1899)

DÍA(AGORA()) devuelve'l día actual.

=DÍA(C4) devuelve 5 si usté introduz 1901-08-05 na caxella C4 (el valor fecha pue configurar formatos distintos dempués de qu'usté prima Enter).