Campu de datos

El conteníu d'esti diálogu ye distintu pa los campos de datos del área Datos y pa los de les árees Filera o Columna del diálogu Tabla dinámica.

Subtotales

Especifique los subtotales que deseya calcular.

Neng√ļn

Nun calcula subtotales.

Autom√°ticu

Calcula subtotales autom√°ticamente.

Definíu pol usuariu

Escueya esta opción y calque na llista nel tipu de subtotal que deseye calcular.

Función

Click the type of subtotal that you want to calculate. This option is only available if the User-defined option is selected.

Show items without data

Includes empty columns and rows in the results table.

Nome:

Amuesa'l nome del campu de datos escoyíu.

Opciones

Amplía o amenorga'l diálogu. El botón Más namái s'amuesa pa los campos de datos.

Opciones

Abre'l diálogu Opciones de campu de datos. El botón Opciones namái se ve pa los campos de columna, filera o páxina.

Si amplíase'l diálogu por aciu el botón Más, van amestase los siguientes elementos al diálogu:

Valor amos√°u

Pa cada campu de datos, pue escoyer el tipu de visualización. Pa dellos tipos pue escoyer información adicional pa un campu de base y un elementu base.

Tipu

Select the type of calculating of the displayed value for the data field.

Tipu

Valor amos√°u

Normal

Les resultancies amosar ensin cambeos

Diferencia con al respective de

Se substrae de cada resultancia'l so valor de referencia (vease más embaxo), y amuésase la diferencia. Los totales que tean fuera del campu de base amuésense como resultancies baleres.

Elementu con nome

Si especifica un nome d'elementu base, el valor de referencia d'una combinaci√≥n d'elementos de campu ye la resultancia onde se sustit√ļi l'elementu del campu de base pol elementu base especific√°u.

Elementu anterior o elementu siguiente

Si especifícase "elementu anterior" o "elementu siguiente" como elementu base, el valor de referencia ye la resultancia pal siguiente miembru visible del campu de base, nel orde de clasificación del campu de base.

% de

Cada resultancia estremar pol so valor de referencia. El valor de referencia determinar de la mesma que "Diferencia con al respective de". Los totales que tean fuera del campu de base amuésense como resultancies baleres.

% de diferencia con al respective de

Se substrae de cada resultancia'l so valor de referencia, y la diferencia estremar pol valor de referencia. El valor de referencia determinar de la mesma que "Diferencia con al respective de". Los totales que tean fuera del campu de base amuésense como resultancies baleres.

Total n'execución en

Cada resultancia amestar a la suma de resultancies de los elementos anteriores del campu de base, nel orde de clasificación del campu de base, y amuésase la suma total.

Les resultancies siempres se suman, anque pa llogralos utilizárase una función de resume distinta.

% de filera

Cada resultancia dividese pola resultancia total pa la so filera na tabla dinámica. Si hai dellos campos de datos, utilízase'l total del campu de datos de la resultancia. Si hai subtotales con funciones de resume escoyíes manualmente, sigue utilizándose el total cola función de resume del campu de datos.

% de columna

Igual que "% de filera", pero utiliza'l total de la columna de la resultancia.

% de total

Igual que "% de filera", pero utiliza'l total del campu de datos de la resultancia.

√ćndiz

Seg√ļn les regles anteriores, los totales de filera y columna y el total del c√°lculu utilizar pa calcular la siguiente espresi√≥n:

( resultancia orixinal * total del c√°lculu ) / ( total de filera total de columna )

Riolo Base

Select the field from which the respective value is taken as base for the calculation.

Elementu base

Select the item of the base field from which the respective value is taken as base for the calculation.