Operaciones múltiples

Aplica la mesma fórmula a distintes caxelles, pero con distintos valores de los parámetros .

P'aportar a esti comandu...

Choose Data - Multiple Operations.

Aplicar una operación múltiple

Iconu de nota

Los cuadros Filera o Columna tienen de contener una referencia a la primer caxella del área escoyida.

Iconu de nota

Si esporta una fueya de cálculu que contenga operaciones múltiples a Microsoft Excel, l'allugamientu de les caxelles que contienen la fórmula tien de tar totalmente definida de forma relativa al área de datos.

Valores predeterminaos

Fórmules

Ingresa les referencies de les caxelles por que les caxelles contengan fórmules que quiera usar n'operaciones múltiples .

Filera

Ingresa la referencia a la caxella d'entrada que quier usar como variable pa les fileres na tabla de datos .

Columna

Escriba la referencia de la caxella d'entrada que deseye utilizar como variable pa les columnes na tabla de datos.

Amenorgar/Aumentar

Faiga clic nel iconu Amenorgar pa menguar el diálogu al tamañu del campu d'entrada. Esto facilita'l marcar la referencia riquida na fueya. L'iconu conviértese automáticamente en Maximizar. Faiga clic pa restaurar el tamañu orixinal del diálogu.

El diálogu embrivir de forma automática al calcar sobre la tabla col botón del mur y definir una área. Al soltar el botón del mur, el diálogu amosar de nuevu nel so tamañu completu y l'área definida col mur destacar nel documentu con un borde azul.

Iconu

Amenorgar

Iconu

Maximizar