Editar árees d'impresión

Abre un diálogu onde especificar l'intervalu d'impresión. pue determinase les fileres o columnes que se van repitir en toles páxines.

P'aportar a esti comandu...

Choose Format - Print Ranges - Edit.

Imprentar una filera o columna en cada páxina

Definir árees d'impresión nuna fueya

Área d'impresión

Permite modificar un intervalu d'impresión definíu.

Select -none- to remove a print range definition for the current spreadsheet. Select -entire sheet- to set the current sheet as a print range. Select -selection- to define the selected area of a spreadsheet as the print range. By selecting -user-defined-, you can define a print range that you have already defined using the Format - Print Ranges - Define command. If you have given a name to a range using the Sheet - Named Ranges and Expressions - Define command, this name will be displayed and can be selected from the list box.

Nel cuadru de testu de la derecha pue escribir una área d'impresión per referencia o por nome. Si'l cursor atopar nel cuadru de testu Área d'impresión puédese tamién escoyer l'área d'impresión na fueya de cálculu por aciu el mur.

Amenorgar/Aumentar

Faiga clic nel iconu Amenorgar pa menguar el diálogu al tamañu del campu d'entrada. Esto facilita'l marcar la referencia riquida na fueya. L'iconu conviértese automáticamente en Maximizar. Faiga clic pa restaurar el tamañu orixinal del diálogu.

El diálogu embrivir de forma automática al calcar sobre la tabla col botón del mur y definir una área. Al soltar el botón del mur, el diálogu amosar de nuevu nel so tamañu completu y l'área definida col mur destacar nel documentu con un borde azul.

Iconu

Amenorgar

Iconu

Maximizar

Filera a repitir

Escueya una o más files por que se impriman en toles páxines. Escriba nel cuadru de testu de la derecha la referencia de la filera; por exemplu, "1" o "$1" o "$2:$3". Nel cuadru de llista apaez -definíu pol usuariu-. Si deseya desaniciar una definición de repetición de filera, escueya -nengunu-.

Una forma alternativa de definir fileres repitíes ye escoyeles abasnando'l mur na fueya de cálculu col cursor nel campu del diálogu Filera que repitir.

Amenorgar/Aumentar

Faiga clic nel iconu Amenorgar pa menguar el diálogu al tamañu del campu d'entrada. Esto facilita'l marcar la referencia riquida na fueya. L'iconu conviértese automáticamente en Maximizar. Faiga clic pa restaurar el tamañu orixinal del diálogu.

El diálogu embrivir de forma automática al calcar sobre la tabla col botón del mur y definir una área. Al soltar el botón del mur, el diálogu amosar de nuevu nel so tamañu completu y l'área definida col mur destacar nel documentu con un borde azul.

Iconu

Amenorgar

Iconu

Maximizar

Columna que repitir

Escueya una o más columnes por que se impriman en toles páxines. Escriba la referencia de columna nel cuadru de testu de la derecha; por exemplu, "A", "AB" o "$C:$E". El cuadru de llista amuesa -definíu pol usuariu-. Tamién pue seleicionar -dengún- pa desaniciar una columna definida que se repite.

Una forma alternativa de definir columnes repitíes ye escoyeles abasnando'l mur na fueya de cálculu col cursor nel campu del diálogu Columna que repitir.

Amenorgar/Aumentar

Faiga clic nel iconu Amenorgar pa menguar el diálogu al tamañu del campu d'entrada. Esto facilita'l marcar la referencia riquida na fueya. L'iconu conviértese automáticamente en Maximizar. Faiga clic pa restaurar el tamañu orixinal del diálogu.

El diálogu embrivir de forma automática al calcar sobre la tabla col botón del mur y definir una área. Al soltar el botón del mur, el diálogu amosar de nuevu nel so tamañu completu y l'área definida col mur destacar nel documentu con un borde azul.

Iconu

Amenorgar

Iconu

Maximizar