Definir área d'etiqueta

Abre un diálogu nel que pue definir una área d'etiquetes.

P'aportar a esti comandu...

Choose Sheet - Named Ranges and Expressions - Labels.

Reconocer un nome como referencia

El conteníu de les caxelles d'una área d'etiquetes pue utilizase como los nomes nes fórmules; LibreOffice reconoz estos nomes de la mesma forma que lo fai colos nomes predefiníos de los díes de la selmana y los meses. Estos nomes complétense automáticamente al escribilos nuna fórmula. Coles mesmes, los nomes definíos per árees d'etiquetes tienen prioridá sobre los definíos per árees xeneraes automáticamente.

Iconu de nota

Ye posible definir delles árees d'etiqueta que contengan los mesmos títulos en distintes tables. En tal casu, LibreOffice comprueba en primer llugar les árees de la tabla actual y, de nun llograr resultancies, les del restu de les tables.

Área

Amuesa la referencia de caxella de cada área d'etiquetes. Pa quitar una área d'etiquetes del llistáu, escuéyala y faiga clic en Desaniciar.

Amenorgar/Aumentar

Faiga clic nel iconu Amenorgar pa menguar el diálogu al tamañu del campu d'entrada. Esto facilita'l marcar la referencia riquida na fueya. L'iconu conviértese automáticamente en Maximizar. Faiga clic pa restaurar el tamañu orixinal del diálogu.

El diálogu embrivir de forma automática al calcar sobre la tabla col botón del mur y definir una área. Al soltar el botón del mur, el diálogu amosar de nuevu nel so tamañu completu y l'área definida col mur destacar nel documentu con un borde azul.

Iconu

Amenorgar

Iconu

Maximizar

Contien etiquetes de columna

Inclúi les etiquetes de columna nel área d'etiquetes actual.

Contien etiquetes de filera

Inclúi les etiquetes de filera nel área d'etiquetes actual.

pa área de datos

Establez l'área de datos na que ye válida l'área d'etiquetes escoyida. Pa modificar, faiga clic na fueya y escueya otra área col mur.

Amenorgar/Aumentar

Faiga clic nel iconu Amenorgar pa menguar el diálogu al tamañu del campu d'entrada. Esto facilita'l marcar la referencia riquida na fueya. L'iconu conviértese automáticamente en Maximizar. Faiga clic pa restaurar el tamañu orixinal del diálogu.

El diálogu embrivir de forma automática al calcar sobre la tabla col botón del mur y definir una área. Al soltar el botón del mur, el diálogu amosar de nuevu nel so tamañu completu y l'área definida col mur destacar nel documentu con un borde azul.

Iconu

Amenorgar

Iconu

Maximizar

Amestar

Amiesta a la llista l'área d'etiquetes actual.

Desaniciar

Desanicia l'elementu o elementos escoyíos tres la confirmación.