Shell Function

Empecipia otra aplicación y si fuera necesariu define l'estilu de ventana correspondiente.

Sintaxis

Shell (NomeRuta As String[, EstiluVentana As Integer][, Parám As String][, bSync])

Parámetru

NomeRuta

Ruta d'accesu completa y nome del programa que se deseye empecipiar.

EstiluVentana

Espresión entera opcional qu'especifica l'estilu de la ventana na que s'executa'l programa. Son posibles los valores siguientes:

0

El focu ta na ventana de programa anubrida.

1

El focu ta na ventana de programa en tamañu estándar.

2

El focu ta na ventana de programa embrivida.

3

El focu ta na ventana de programa maximizada.

4

Ventana de programa de tamañu estándar, ensin focu.

6

Ventana de programa embrivida, el focu permanez na ventana activa.

10

Visualización a pantalla completa.

Parám

Cualquier espresión de cadena qu'especifique la llinia d'ordes que se deseye pasar.

bSync

Si esti valor establecer en true, la orde Shell y toles xeres de LibreOffice esperen hasta que'l procesu del shell complétese. Si'l valor establecer en false, el shell vuelve directamente. El valor predetermináu ye false.

Error codes:

5 Llamada a procedimientu non válida

53 Ficheru non atopáu

73 Prestación ensin implementar

Exemplu

Sub ExampleShellForWin

Shell("c:\windows\calc.exe",2)

End Sub