InStr Function

Devuelve la posición d'una cadena dientro d'otra.

La función Instr devuelve la posición na que s'atopó la coincidencia. Si la cadena nun s'atopa, la función devuelve 0.

Sintaxis:

InStr ([Empecipio As Integer,] Testu1 As String, Testu2 As String[, Comparanza])

Valor de torna:

Enteru

Parámetros:

Entamu: Espresión numbérica qu'indica la posición nuna cadena na que da empiezu la busca de la subcadena especificada. Si esti parámetru omítese, la busca empieza dende'l primer caráuter de la cadena. El valor máximu ye 65535.

Testu1: La espresión de cadena que quiera guetar.

Testu2: La espresión de cadena que quiera guetar.

Comparar: Espresión numbérica opcional que define'l tipu de comparanza. El valor d'esti parámetru pue ser 0 o 1. El valor predetermináu de 1 especifica una comparanza de testu que nun estrema ente mayúscules y minúscules. El valor de 0 especifica una comparanza binaria qu'estrema ente mayúscules y minúscules.

Pa evitar un fallu en tiempu d'execución, nun defina'l parámetru Comparanza si omítese'l primer parámetru de devolución.

Error codes:

5 Llamada a procedimientu non válida

Exemplu:

Sub ExamplePosition

Dim sInput As String

Dim iPos As Integer

sInput = "Office"

iPos = Instr(sInput,"v")

Print iPos