Right Function

Devuelve los "n" caráuteres que s'atopen más a la derecha d'una espresión de cadena.

Consulte tamién: Función Left.

Sintaxis:

Right (Testu As String, n As Integer)

Valor de torna:

Cadena

Parámetros:

Testu: Cualquier espresión de cadena de la que se deseye devolver los caráuteres que s'atopen más a la derecha.

n: Espresión numbérica que define'l númberu de caráuteres que quier devolver. Si n = 0, devuélvese una cadena de llonxitú cero. El valor máximu permitíu ye 65535.

L'exemplu siguiente convierte una data en formatu AAAA-MM-DD al formatu de fecha de los EE.XX. (MM/DD/AAAA).

Error codes:

5 Llamada a procedimientu non válida

Exemplu:

Sub ExampleUSDate

Dim sInput As String

Dim sUS_date As String

sInput = InputBox("Escriba una data en formatu internacional 'AAAA-MM-DD'")

sUS_date = Mid(sInput, 6, 2)

sUS_date = sUS_date & "/"

sUS_date = sUS_date & Right(sInput, 2)

sUS_date = sUS_date & "/"

sUS_date = sUS_date & Left(sInput, 4)

MsgBox sUS_date