Mid Function, Mid Statement

Devuelve la porción especificada d'una espresión de cadena (función Mid) o sustitúi la parte d'una espresión de cadena por otra cadena (instrucción Mid).

Sintaxis:

Mid (Testu As String, Empecipio As Integer [, Longitud As Integer]) o Mid (Testu As String, Empecipio As Integer , Longitud As Integer, Testu As String)

Valor de torna:

Cadena (namái la función)

Parámetros:

Testu: Cualquier espresión de cadena que se deseye modificar.

Entamu: Espresión numbérica qu'indica la posición del caráuter dientro de la cadena onde empieza la parte de la cadena que deseya sustituyir o devolver. El valor máximu ye 65535.

Llargor: Espresión numbérica que devuelve'l númberu de caráuteres que quier sustituir o devolver. El valor máximu permitíu ye 65535.

Si omítese'l parámetru de llargor de la función Mid, devuélvense tolos caráuteres de la espresión de cadena, dende la posición d'entamu hasta'l final de la cadena.

Si'l parámetru de llargor de la instrucción Mid ye inferior al llargor del testu que se deseya sustituyir, el testu amenorgar al llargor especificáu.

Testu: La cadena que va sustituyir a la espresión de cadena (instrucción Mid).

Error codes:

5 Llamada a procedimientu non válida

Exemplu:

Sub ExampleUSDate

Dim sInput As String

Dim sUS_date As String

sInput = InputBox("Escriba una data en formatu internacional 'AAAA-MM-DD'")

sUS_date = Mid(sInput, 6, 2)

sUS_date = sUS_date & "/"

sUS_date = sUS_date & Right(sInput, 2)

sUS_date = sUS_date & "/"

sUS_date = sUS_date & Left(sInput, 4)

MsgBox sUS_date