Switch Function

Evalúa una llista d'argumentos que se compon d'una espresión siguida por un valor. La función Switch devuelve un valor que ta acomuñáu cola espresión que pasa esta función.

Sintaxis:

Switch (Espresión1, Valor1[, Espresión2, Valor2[..., Espresión_n, Valor_n]])

Parámetros:

La función Switch evalúa les espresiones d'esquierda a derecha y devuelve el valor que ta asignáu a la espresión de la función. Si expresión y valor nun se dan por pareyes, produzse un fallu en tiempu d'execución.

Espresión: La espresión que se deseya evaluar.

Valor: El valor que deseye devolver si la espresión ye cierta (True).

Nel exemplu siguiente, la función Switch asigna'l xéneru apropiáu al nome que se pasa a la función:

Error codes:

5 Llamada a procedimientu non válida

Exemplu:

Sub ExampleSwitch

Dim sGender As String

sGenero = ObtIndGenero( "Juan" )

MsgBox sGender

End Sub

Function GetGenderIndex (sName As String) As String

ObtIndGenero = Switch(sNome = "María", "femenín", sNome = "Juan", "masculín")

End Function