Call Statement

Tresfier el control del programa a una subrutina, función o procedimientu DLL.

Sintaxis:

[Llamada] Nome [Parámetru]

Parámetros:

Nome: Nome de la subrutina, función o DLL a la que se deseye llamar

Parámetru: Parámetros que pasar al procedimientu. El tipu y númberu de parámetros depende de la rutina que se tea executando.

Iconu de nota

Cuando se llama a un procedimientu pue incluyise una pallabra clave opcionalmente. Si la función execútase como espresión, los parámetros tienen d'incluyise ente corchetes na instrucción. Si llamar a una DLL, enantes tien d'especificase na instrucción Declare.

Exemplu:

Sub ExampleCall

Dim sVar As String

sVar = "LibreOffice"

Call f_callFun sVar

End Sub

Sub f_callFun (sText as String)

Msgbox sText