Otres instrucciones

Statements that do not belong to any of the other categories are described here.

Call Statement

Tresfier el control del programa a una subrutina, función o procedimientu DLL.

Choose Function

Devuelve un valor escoyíu d'una llista d'argumentos.

Declare Statement

Declara y define una subrutina nun ficheru DLL que se deseye executar dende LibreOffice Basic.

End Statement

Remata un procedimientu o bloque.

Exit Statement

Sale d'un bucle Do...Loop o For...Next, o d'una función o subrutina.

FreeLibrary Function

Llibera DLL cargaes por una instrucción Declare. Una DLL lliberada volverá cargase automáticamente si llamar a una de les sos funciones. Consulte tamién: Declare

Function Statement

Define una subrutina que pue usase como espresión pa determinar un tipu de torna.

Rem Statement

Especifica qu'una llinia de programa ye un comentariu.

Stop Statement

Detien la execución del programa Basic.

Sub Statement

Define una subrutina.

Switch Function

Evalúa una llista d'argumentos que se compon d'una espresión siguida por un valor. La función Switch devuelve un valor que ta acomuñáu cola espresión que pasa esta función.

With Statement

Define un oxetu como'l predetermináu. Nun siendo que se declare otru nome d'oxetu, toles propiedaes y métodos faen referencia al oxetu predetermináu hasta que se llega a la instrucción End With.