GoTo Statement

Prosigue la execución del programa dientro de Sub o Function na llinia de procedimientu indicada por una etiqueta.

Sintaxis:

Consulte los parámetros

Parámetros:

Sub/Function

bloque d'instrucciones

Etiqueta1

Etiqueta2:

bloque d'instrucciones

Exit Sub

Etiqueta1:

bloque d'instrucciones

GoTo Etiqueta2

End Sub/Function

La instrucción GoTo usar pa indicar a LibreOffice Basic que siga la execución del programa n'otru llugar dientro del procedimientu. La posición tien de tar marcada con una etiqueta. Pa definir una etiqueta, asigne un nome y dempués terminar con un caráuter de dos puntos (":").

Iconu d'alvertencia

La instrucción GoTo nun pue usase pa saltar fora de Sub o Function.

Exemplu:

Consulte los parámetros