Saltos

Les instrucciones siguientes executen saltos.

GoSub...Return Statement

Llapada a una subrutina indicada por una etiqueta d'una subrutina o una función. La instrucción que sigue a la etiqueta execútase mientres nun s'atope una instrucción Return. Dempués el programa sigue cola instrucción que sigue a GoSub .

GoTo Statement

Prosigue la execución del programa dientro de Sub o Function na llinia de procedimientu indicada por una etiqueta.

On...GoSub Statement; On...GoTo Statement

Encrucia a una de delles llinies especificaes del códigu del programa, dependiendo del valor d'una espresión numbérica.