Or Operator

Lleva a cabu una dixunción lóxica OR en dos expresión.

Sintaxis:

Resultáu = Espresión1 Or Espresión2

Parámetros:

Resultancia: Cualesquier variable numbérica que contenga la resultancia de la dixunción.

Espresión1, Espresión2: Les espresiones numbériques que se deseya comparar.

Una dixunción OR de dos expresión lóxiques devuelve True si siquier una de les espresiones de la comparanza ye True.

Una comparanza ente bits activa un bit nel resultáu si ésti ta activáu en siquier una de los dos espresiones.

Exemplu:

Sub ExampleOr

Dim vA As Variant, vB As Variant, vC As Variant, vD As Variant

Dim vOut As Variant

vA = 10: vB = 8: vC = 6: vD = Null

vOut = vA > vB Or vB > vC ' -1

vOut = vB > vA Or vB > vC ' -1

vOut = vA > vB Or vB > vD ' -1

vOut = (vB > vD Or vB > vA) ' 0

vOut = vB Or vA ' 10