Day Function

Devuelve un valor que representa'l día del mes a partir d'un númberu de fecha serie xeneráu por DateSerial o DateValue.

Sintaxis:

Day (Númberu)

Valor de torna:

Enteru

Parámetros:

Númberu: Una espresión numbérica que contenga un númberu de fecha serie a partir del cual pueda determinase el día del mes.

Esta función ye básicamente la contraria a DateSerial y devuelve el día del mes a partir d'un númberu de fecha serie xeneráu poles funciones DateSerial o DateValue. Por exemplu, la espresión

Print Day (DateSerial(1994, 12, 20))

devuelve'l valor 20.

Error codes:

5 Llamada a procedimientu non válida

Exemplu:

Sub ExampleDay

Print "Day " & Day(DateSerial(1994, 12, 20)) & " del mes"