Configura la información d'atributu d'un ficheru especificáu.

Sintaxis:

SetAttr NomeFicheru As String, Atributu As Integer

Parámetros:

NomeFicheru: Nome del ficheru, incluyida la ruta d'accesu, que los sos atributos deseyar comprobar. Si nun s'escribe nenguna ruta d'accesu, SetAttr busca el ficheru nel directoriu actual. Tamién pue usase la notación URL.

Atributu: Patrón de bits que define los atributos que se deseya activar o desactivar:

Valor

Named constant

Value

Definition

ATTR_NORMAL

0

Normal files.

ATTR_READONLY

1

Read-only files.

ATTR_HIDDEN

2

Hidden file

Pue establecer dellos atributos combinando los valores respectivos con una instrucción OR lóxica.

Error codes:

5 Llamada a procedimientu non válida

53 Ficheru non atopáu

70 Accesu refugáu

Exemplu:

Sub ExampleSetGetAttr

On Fallu Goto RemanadorError ' Define destín pal xestor de fallos