FileDateTime Function

Devuelve una cadena que contién la fecha y l'hora en que se creó o se modificar per últimu vegada un ficheru.

Sintaxis:

FileDateTime (Testu As String)

Parámetros:

Testu: Cualquier espresión de cadena que contenga una especificación de ficheru inequívoca (ensin comodinos). Tamién pue usase la notación URL.

Esta función determina la hora exacta de creación o del últimu cambiu d'un ficheru, devuelta nel formatu "MM.DD.AAAA HH.MM.SS".

Pue establecer la configuración llocal que se va usar pa controlar el formatu de númberos, dates y monedes en LibreOffice Basic al traviés de - Configuración d'idiomes - Idiomes. En codigos de formatu de Basic, el puntu decimal (.) usase siempres como acuto d'espaciu pal separador decimal definíu na so configuración llocal y trocarase pol carácter correspondiente.

Lo mesmo aplícase a los valores de configuración de los formatos de fecha, hora y moneda. El códigu de formatu de Basic va interpretase y va amosase según los valores de configuración del entornu llocal correspondientes.

Error codes:

5 Llamada a procedimientu non válida

Exemplu:

Sub ExampleFileDateTime

MsgBox FileDateTime("C:\autoexec.bat")