FileCopy Statement

Copia un ficheru.

Sintaxis:

FileCopy TestuDesde  As String, TestuHasta As String

Parámetros:

TestuDesde: Cualquier espresión de cadena qu'especifique'l nome del ficheru que se deseye desaniciar. La espresión pue contener información opcional de ruta d'accesu y unidá. Si deseyar, pue escribise una ruta na notación URL.

TestuHasta: Cualquier espresión de cadena qu'especifique ónde se deseya copiar el ficheru orixe. La espresión pue contener la unidá de destín, la ruta d'accesu y el nome del ficheru o la ruta d'accesu en notación URL.

Iconu de nota

La instrucción FileCopy namái pue usase pa copiar ficheros que nun tean abiertos.

Error codes:

5 Llamada a procedimientu non válida

76 Nun s'alcontró el camín

Exemplu:

Sub ExampleFileCopy

FileCopy "c:\autoexec.bat", "c:\Temp\Autoexec.sav"

End Sub