Loc Function

Devuelve la posición actual nun ficheru abiertu.

Sintaxis:

Loc (NúmberuFicheru)

Valor de torna:

Llargu

Parámetros:

NúmberuFicheru: Cualquier espresión numbérica que contenga'l númberu de ficheru qu'estableció la instrucción Open pal ficheru respectivu.

Si utiliza la función Loc pa un ficheru d'accesu aleatoriu abiertu, ésta devuelve'l númberu del últimu rexistru lleíu o escritu más apocayá.

Pa un ficheru secuencial, la función Loc devuelve la posición nun ficheru estremáu por 128. P'ficheros binarios, devuélvese'l byte que se lleera o escritu más apocayá.

Error codes:

5 Llamada a procedimientu non válida

52 Nome de ficheru o númberu incorrectos