Write Statement

Escribe datos nun ficheru secuencial.

Sintaxis:

Write [#NomeFicheru], [ListaExpresión]

Parámetros:

FileName: Cualquier espresión numbérica que contenga'l númberu de ficheru que seya afitada pola instrucción Open del ficheru respectivu.

ListaExpresiones: Variables o espresiones que se deseye introducir nun ficheru, dixebraes por comes.

Si omítese la llista d'espresiones, la instrucción Write amiesta una llinia balera al ficheru.

P'amestar una llista d'espresiones a un ficheru nuevu o esistente, ésti ten de tar abiertu col mou Output o Append.

Les cadenes que pues escribir estan encapsulada por comines y separáu por comes. Nun precises poner estos delimitantes nuna llista d'espresión.

Cada instrucción de Write xenera un simbolo de saltu de llinia a la última entrada.

Númberos con dellimitadores decimales son convertíos d'alcuerdu nala configuración del idioma o rexonalización.

Exemplu:

Sub ExampleWrite

Dim iCount As Integer

Dim sValue As String

iCount = Freefile

Open "C:\data.txt" For Output As iCount

sValue = "Hamburg"

Write #iCount,sValue,200

sValue = "New York"

Write #iCount,sValue,300

sValue = "Miami"

Write #iCount,sValue,450

Close #iCount

End Sub