InputBox Function

Amuesa un indicador nun diálogu nel que l'usuariu pue introducir testu. La entrada asignar a una variable.

La instrucción InputBox ye un métodu cómodu pa introducir testu al traviés d'un diálogu. Confirme la entrada calcando Aceutar o la tecla Retorno. La entrada devuélvese como valor de torna de la función. Si zarra'l diálogu con Encaboxar, InputBox devuelve una cadena de longitud cero ("").

Sintaxis:

InputBox (Mensaxe As String[, Títulu As String[, Predetermináu As String[, pos_x As Integer, pos_y As Integer]]]])

Valor de torna:

Cadena

Parámetros:

Mensaxe: Espresión de cadena que s'amuesa como mensaxe nel cuadru de diálogu.

Títulu: Espresión de cadena que s'amuesa na barra de títulu del cuadru de diálogu.

Predetermináu: Espresión de cadena que s'amuesa nel cuadru de testu como valor predetermináu si nun s'introduz nada.

pos_x: Espresión entera qu'especifica la posición horizontal del diálogu. La posición ye una coordenada absoluta y nun fai referencia a la ventana de l'aplicación de office.

pos_y: Espresión entera qu'especifica la posición vertical del diálogu. La posición ye una coordenada absoluta y nun fai referencia a la ventana de l'aplicación de office.

Si omítense pos_x y pos_y, el diálogu apaez centráu na pantalla. La posición especificar en twips.

Exemplu:

Sub ExampleInputBox

Dim sText As String

sTestu  = InputBox ("Escriba una frase:","Envaloráu usuariu")

MsgBox ( sTestu , 64, "Confirmación de frase")