Funciones de tiempu d'execución

Esta seición describe les funciones de tiempu d'execución de LibreOffice Basic.

Basic Constants

Constants used in Basic programs

Funciones de E/S de pantalla

Esta seición describe les funciones de tiempu d'execución usaes pa llamar a diálogos pa la entrada y salida d'interacciones col usuariu.

Funciones de E/S de ficheru

Utilice les funciones de E/S de ficheros pa crear y alministrar ficheros (de datos) definíos pol usuariu.

Funciones de fecha y hora

Use les instrucciones y funciones que se describen equí pa llevar a cabo cálculu de fecha y hora.

Funciones de manexu de fallos

Use les instrucciones y funciones siguientes pa definir la forma en que LibreOffice Basic reacciona a los fallos de tiempu d'execución.

Operadores lóxicos

Los operadores lóxicos siguientes almitir en LibreOffice Basic.

Operadores matemáticos

Los operadores matemáticos siguientes almítense en LibreOffice Basic.

Funciones numbériques

Les funciones numbériques siguientes realicen cálculos. Los operadores matemáticos y lóxicos descríbense nuna seición independiente. Les funciones difieren d'el operadores en qu'éstes pasen argumentos y devuelven una resultancia, ente qu'el operadores devuelven una resultancia al combinar dos expresión numbériques.

Control de la execución del programa

Les instrucciones siguientes controlen la execución d'un programa.

Variables

Les instrucciones y funciones siguientes son pa trabayar con variables. Pue utilizar estes funciones pa declarar o definir variables, convertiles d'un tipu a otru o pa determinar el tipu de variable.

Operadores de comparanza

Los operadores de comparanza disponibles descríbense equí.

Cadenes

Les funciones ya instrucciones siguientes validen y devuelven cadenes.

Otres ordes

Esta ye una llista de funciones ya instrucciones que nun pertenecen a nenguna otra categoría.