Opsommingstekens toevoegen

1. Selecteer de alinea('s) waaraan u opsommingstekens wilt toevoegen.

2. Klik op het pictogram Opsommingstekens aan/uit Pictogram op de werkbalk Opmaak.

Notitiepictogram Selecteer de alinea's met opsommingstekens en klik dan op het pictogram Opsommingstekens aan/uit op de werkbalk Opmaak om de opsommingstekens te verwijderen.

Opsommingstekens opmaken

Kies Opmaak - Nummering en opsommingstekens om de opmaak van een lijst met opsommingstekens te wijzigen.

Wilt u bijvoorbeeld het opsommingsteken zelf wijzigen, dan klikt u op de tabpagina Opties en vervolgens op de bladerknop ... naast Teken. Selecteer dan een speciaal teken. U kunt ook op de tabpagina Afbeelding klikken en dan op een symboolstijl in het gebied Selectie.