Een Calc-grafiek in een tekstdocument invoegen

U kunt een kopie van een grafiek invoegen die niet bijgewerkt wordt wanneer u de grafiekgegevens in het werkblad wijzigt.

1. Open het tekstdocument waarin u de grafiek wilt kopiëren.

2. Open het werkblad met de grafiek die u wilt kopiëren.

3. Klik op de grafiek in het werkblad. Er verschijnen nu acht grepen.

4. Sleep de grafiek van het werkblad naar het tekstdocument.

U kunt de grafiek net als elk ander object in het document vergroten, verkleinen en verplaatsen. Dubbelklik op de grafiek om de gegevens erin te bewerken.

Afbeeldingen invoegen

Een afbeelding uit een bestand invoegen

Afbeeldingen uit de Galerij invoegen via slepen en neerzetten

Een gescande afbeelding invoegen

Afbeeldingen uit LibreOffice Draw of Impress invoegen

Afbeeldingsobjecten bewerken