Afstand tussen voetnoten

Als u de afstand tussen voetnoot- of eindnootteksten wilt vergroten, kunt u een boven- en onderrand aan het bijbehorende alinea-opmaakprofiel toevoegen.

1. Klik in een voetnoot of eindnoot.

2. Kies Beeld - Stijlen en opmaak

3. Klik met de rechtermuisknop op het alinea-opmaakprofiel dat u wilt wijzigen, bijvoorbeeld 'Voetnoot', en kies Wijzigen.

4. Klik op de tab Randen.

5. Klik in het gebied Standaard op het pictogram Alleen boven- en onderrand instellen.

6. In het gebied Lijn klikt u op een lijn in de lijst met opmaakprofielen.

7. Selecteer "Wit" in het vak Kleur. Als de achtergrond van de pagina niet wit is, selecteert u de kleur die het meest op de achtergrondkleur lijkt.

8. Wis het selectievakje Synchroniseren in het gebied Afstand tot inhoud.

9. Typ een waarde in de vakken Boven en Beneden.

10. Klik op OK.

Voetnoten of eindnoten invoegen en bewerken

Opmaak - Alinea - Randen