Paginanummers invoegen in voetteksten

U kunt een veld Paginanummer eenvoudig in de voettekst van uw document invoegen. Als u graag een voettekst wilt als "Pagina 9 van 12", moet u dat als volgt doen:

Zo voegt u een paginanummer in:

1. Kies Invoegen - Koptekst en voettekst - Voettekst en selecteer het pagina-opmaakprofiel waaraan u de voettekst wilt toevoegen.

2. Kies Invoegen - Veld - Paginanummer.

U kunt het veld Paginanummer, net als tekst, op dezelfde wijze uitlijnen als u dat wilt.

Zo voegt u een aanvullende paginatelling toe:

1. Klik vóór het veld Paginanummer, typ Pagina en voer een spatie in; klik na het veld, voer een spatie in en typ dan type van en voer nog een spatie in.

2. Kies Invoegen - Velden - Aantal pagina's.

Over kop- en voetteksten

Verschillende pagina-opmaakprofielen voor even en oneven pagina's

Een pagina-opmaakprofiel maken op basis van de huidige pagina

Hoofdstuknaam of -nummer invoegen in een kop- of voettekst

Kop- of voetteksten opmaken