Een vast of variabel datumveld invoegen

U kunt de huidige datum invoegen als een veld dat bijgewerkt wordt telkens wanneer u het document opent of als een veld dat niet bijgewerkt wordt.

1. Kies Invoegen - Velden - Meer velden en klik op het tabblad Document.

2. Klik op “Datum” in de lijst Type en kies één van de volgende mogelijkheden:

Klik op "Datum" in de lijst Selecteren om de datum als een veld in te voegen dat elke keer wordt bijgewerkt als u het document opent.

Klik op “Datum (vast)” in de lijst Selecteren om de datum in te voegen als een veld dat niet wordt bijgewerkt.

Over velden

Gebruikersgegevens in velden of voorwaarden opvragen

Invoervelden toevoegen