Sneltoetsen voor formules

Deze sectie bevat een lijst met sneltoetsen die specifiek voor het maken van formules bedoeld zijn.

De algemene sneltoetsen in LibreOffice zijn ook van toepassing.

Sneltoetsen voor formulefuncties

De volgende sneltoetsen komen overeen met de opdrachten in de menu's Bewerken en Beeld.

F3

Volgende fout

Shift+F3

Vorige fout

F4

Volgende markering (Tijdelijke aanduiding)

Shift+F4

Vorige markering (Tijdelijke aanduiding)

F9

Bijwerken

Navigatie in het paneel Elementen

Pijl naar links of rechts

Ga naar links of rechts naar de volgende categorie of functie.

Enter-toets

Hiermee selecteert u een categorie (binnen de categoriesectie) of voegt u een functie in het venster Opdrachten in (binnen de functiesectie).

Tabblad

Springt van het eerste categorie-item naar de eerste functie van de categorie.

Shift+Tab

Springt van het laatste categorie-item naar de laatste functie van de categorie.