Textuur toevoegen aan diagrambalken

Een bitmap toekennen aan een staafgrafiek (in plaats van bijvoorbeeld een kleur)

1. U kunt de bewerkingsmodus activeren door op het diagram te dubbelklikken.

2. Dubbelklik op een kolom van de kolommenreeks die u wilt bewerken. Alle kolommen van deze reeksen zijn nu geselecteerd.

Dubbelklik opnieuw op die kolom als u alleen die ene kolom wilt bewerken.

3. Selecteer in het contextmenu Objecteigenschappen. Kies dan het tabblad Gebied.

4. Klik op Bitmap. U kunt nu een bitmap selecteren in de keuzelijst dat dan als patroon voor deze staaf wordt gebruikt. U kunt de instelling bevestigen door op OK te klikken.