Zoeken - Volledige-tekst zoekopdracht

Met de volledige-tekst zoekopdracht in de Help bij LibreOffice kunt u Help-documenten zoeken die een willekeurige combinatie van zoektermen bevatten. Hiertoe voert u een of meer woorden in het tekstveld Zoekterm in.

In het tekstveld Zoekterm worden de woorden opgeslagen die u het laatst hebt ingevoerd. Als u de zoekopdracht later wilt herhalen, klikt u op de knop met de pijl en selecteert de term in de lijst.

Nadat de zoekopdracht is uitgevoerd, verschijnen de documenttitels van de resultaten in een lijst. Dubbelklik op een item of selecteer het item en klik op Weergeven om het overeenkomstige Help-document te laden.

Gebruik het selectievakje Alleen in titels zoeken om de zoekopdracht te beperken tot documenttitels.

Met het selectievakje Alleen hele woorden kunt u een exacte zoekopdracht uitvoeren. Als dit selectievakje is ingeschakeld, worden onvolledige woorden niet gevonden. Schakel dit selectievakje niet in als de zoekterm die u invoert, ook moet worden gevonden als deel van een langer woord.

U kunt elke combinatie van zoektermen invoeren, gescheiden door spaties. Het zoeken is niet hoofdlettergevoelig.

Tippictogram De index en volledige-tekst zoekopdrachten zijn altijd van toepassing op de momenteel geselecteerde LibreOffice-toepassing. Selecteer de gewenste toepassing in de keuzelijst op de werkbalk van het Help-venster.