Besturingselementen in de dialoogeditor maken

Gebruik de werktuigen op de werkbalk Besturingselementen van de BASIC-dialoogeditor om besturingselementen aan uw dialoogvenster toe te voegen.

1. Klik op de pijl naast pictogram Besturingselementen invoegen op de werkbalk Macro om de werkbalk Besturingselementen te openen.

2. Klik op een besturingselement op de werkbalk, bijvoorbeeld Knop.

3. Sleep, in het dialoogvenster, de knop naar de grootte die u wilt.