Få hjelp

Du kan finne hjelp på nettsiden til LibreOffice www.libreoffice.org.

Les fila README i mappa LibreOffice for informasjon om støttetjenester.

Lokaliseringsprosjekter

LibreOffice har via ulike lokale prosjekt oversatt hjelpesidene til flere ulike språk. Du kan finna en oversikt over språkprosjektene påhttp://www.libreoffice.org/community//. Du kan finne hjelp og støtte på engelsk på LibreOffice sin nettside www.libreoffice.org.

E-postlister

Spør om LibreOffice, finn hjelp fra frivillige og diskuter emne på di åpne postlistene. Du kan finne mange generelle og spesielle e-postlister på nettsiden til LibreOffice på www.libreoffice.org/get-help/mailing-lists/.

Forum

Du kan aksessere internettforumene og stille spørsmål om LibreOffice.Velg menyHjelp–Få hjelp på webben... for å nå forumet på ditt språk.

Sikkerhet

Hvis du er usikker for sikkerheten ved å bruke denne prrogramvaren, kan du kontakte utviklerne på den offentlige postlisten . Hvis du ønsker å diskutere med andre brukere, send en e-post til den offentlige postlista users@libreoffice.org.

Nedlastinger

Du kan lasta ned den senaste versjonen av LibreOffice fra www.libreoffice.org/download/.

Dokumentasjon

Du kan laste ned dokumentasjonen som PDF filer, hvordan gjøre det, veivisere fra LibreOffice. dokumentasjonsside påog documentatio.libreoffice.orgDu kan også nå dokumentasjonssiden ved å velge MenyHjelp–Brukerveiledninger…

Delta og gi tilbake

Hvis du vil delta aktivt i det verdsomspennende LibreOffice-fellesskapet, så er du hjertelig velkommen til å gi tilbakemeldinger, diskutere funksjoner, foreslå forbedringer eller bidra med en artikkel i ofte stilte spørsmål (FAQ), i instruksjonene eller i brukerhåndboka. Du kan også lage dine egen undervisningsvideo osv.

Besøk siden Get involved og følg derifra de ulike lenkene for bidragsyterer.