Sisältö - ohjeiden pääaiheet

Esitetään ohjeiden pääaiheet. Järjestys on samanlainen kuin tiedostonhallintaohjelmissa alikansioineen.

Suljettu kirja -kuvake, jossa kysymysmerkki kannessa

Suljettu kansio avataan kaksoisnapsauttamalla kuvaketta, jolloin nähdään alikansiot ja ohjesivut.

Avoin kirja -kuvake

Avattua kansio suljetaan kaksoisnapsauttamalla kuvaketta piilottaen samalla alikansiot ja ohjesivut.

Asiakirja-kuvake

Kun asiakirjakuvaketta kaksoisnapsautetaan, se avaa vastaavan ohjesivun.

Riveillä voi liikkua nuolinäppäimillä. Return-näppäimellä avataan ja suljetaan kansio tai avataan asiakirja.