Etsi - kokotekstihaku

LibreOffice-ohjeiden kokotekstihakutoiminto etsii ohjeasiakirjoista valinnaisen määrän vapaasti valittavia hakusanoja. Tämä tapahtuu kirjoittamalla Etsittävä termi -tekstiruutuun yksi tai useampia sanoja.

Etsittävä termi -tekstiruutu pitää tallessa aiemmat hakusanat istunnon ajan. Aiemman haun toistaminen tapahtuu napsauttamalla kentän nuolipainiketta ja valitsemalla termi luettelosta.

Kun haku on suoritettu loppuun, tuloksellisten sivujen otsikot ovat nähtävissä luettelossa. Voidaan joko kaksoisnapsauttaa riviä tai valita rivin ja napsauttaa Näytä-painiketta. Näin vastaava ohjesivu latautuu luettavaksi.

Käyttämällä valintaruutua Etsi vain otsikoista rajataan haku vain ohjesivujen otsikoihin.

Vain kokonaiset sanat-sallii tehtäväksi täsmähaun, jossa osumat ovat aina vain kokonaisia sanoja. Kun ruutu on merkitty, sanan osat eivät löydy. Ruutua ei merkitä, kun haettava termi saa löytyä myös pitemmän sanan osana.

Useampia hakusanoja eli -termejä voi käyttää haussa. Ne erotellaan toisistaan välilyönneillä. Haku ei erottele kirjainkokoa, eli pien- ja suuraakkosia toisistaan.

Vihje-kuvake Avainsana- ja kokotekstihaku käyttävät aina valittuna olevaa LibreOffice-sovellusohjetta. Oikea sovellus valitaan ohjeselaimen luetteloruudusta työkalupalkista.