Cerca - Cerca a tot el text

La funció de cerca a tot el text de l'Ajuda del LibreOffice permet trobar documents d'ajuda que contenen qualsevol combinació dels termes de cerca. Per fer-ho, teclegeu una o més paraules al camp de text Terme de cerca.

El camp de text Terme de cerca emmagatzema les darreres paraules que heu introduït. Per repetir una cerca anterior, feu clic a la icona de la fletxa i seleccioneu el terme de la llista.

Un cop s'ha dut a terme la cerca, els encapçalaments de documents dels resultats apareixen en una llista. Feu doble clic sobre una entrada, o bé seleccioneu-la i feu clic a Mostra per carregar el document d'ajuda corresponent.

Utilitzeu la casella de selecció Cerca només als encapçalaments per restringir la cerca als encapçalaments de documents.

La casella de selecció Només paraules senceres permet fer una cerca exacta. Si s'activa aquesta casella, no es trobaran les paraules incompletes. No activeu aquesta casella de selecció si voleu que un terme de cerca que heu introduït també es trobi com a part de paraules més llargues.

Podeu introduir qualsevol combinació de termes de cerca, separats per espais. Les cerques no fan distinció entre majúscules i minúscules.

Icona de consell Les cerques d'índex i a tot el text sempre fan referència a l'aplicació del LibreOffice seleccionada. Seleccioneu l'aplicació adequada mitjançant la llista situada a la barra d'eines del visualitzador d'ajuda.