Quitar saltos de llinia

From LibreOffice Help
Jump to navigation Jump to search

Use la función correición automática pa desaniciar los saltos de llinia qu'apaecen nos enunciaos. Saltos de llinia ensin deseyar puen apaecer si copia testu d'otra fonte y apegar nun documentu de testu.

Note.png Esta función de correición automática solamente trabaya nel testu formateáu col estilu de párrafu Predetermináu.
  1. Seleccione Ferramientes - Opciones d'AutoCorreición.
  2. Na llingüeta Opciones, compruebe que tea marcada la opción Combina los párrafos d'una llinia a partir de 50%. Si deseya camudar el porcentaxe mínimu pal llargor de la llinia calque dos vegaes sobre la opción de la llista y escriba un nuevu porcentaxe.
  3. Calque Aceutar.
  4. Escueya'l testu que contenga les marques de párrafu que deseye desaniciar.
  5. Na caxa Aplicar l'estilu de la barra Formateo, escueya “Predetermináu”.
  6. Escoyer Formatu - Formateáu automáticu - Aplicar.